Never Closed Kristianstad

Never Closed Kristianstad

Obemannad butik Kristianstad

Never Closed är en kedja av obemannade livsmedelsbutiker. Butikerna är belägna över hela Sverige och erbjuder livsmedel dygnet runt 365 dagar om året. Våra butiker har generellt sätt ett sortiment om drygt 800-1000 artiklar.

Adress: 

Byholmsvägen 124, 291 45 Kristianstad

Alltid öppet

Vad är en obemannad butik?2024-02-22T18:30:17+00:00

En obemannad butik är precis vad det låter som, en butik helt utan kassapersonal där kunden får tillgång till butiken via en Bank-ID identifiering (ingen app krävs) och sedan genomför sitt/sina köp självmant via självskanningskassan alternativt sin smarttelefon. Samtliga obemannade butiker som går under varumärkesnamnet Never Closed har öppet årets alla dagar, dygnet runt och övervakas extremt noggrant av en extern part med hjälp av ett avancerat övervakningssystem.

Så här fungerar en obemannad butik2024-02-22T18:38:53+00:00

Kunden kommer in i butiken genom att med sin smarttelefon skanna en QR-kod belägen på dörren. En notis dyker upp där kunden efterfrågas att identifiera sig med Bank-ID för att kunna avancera vidare i processen. När väl identifieringsprocessen är godkänd, låses dörren upp och kunden kan gå in i den obemannade butiken. Väl inne i butiken väljer kunden ut de varor som önskas i vårt fantastiska sortiment, där vi har allt från godis/chips till färdiga frysta rätter, tvättmedel och hund-/kattmat. Sortimentet i våra obemannade butiker är brett men i liten skala, istället för tio varianter har vi istället två/tre. Vi har valt ut de allra mest populära varumärkena och för hela tiden dialog med kunder i syfte om att tillsammans göra butiken bättre.

Säkerheten i en obemannad butik2024-02-22T18:38:48+00:00

Vid bedrivandet av en obemannad butik är säkerheten avgörande, för kunden och för ägarens bästa. I anslutning till QR-koden finns det information gällande konsekvenserna vid en stöld alternativt annat ansvarslöst agerande kopplat till att butiken påverkas negativt. Kunden som identifierar sig ansvarar över att sitt medtagna sällskap följer samtliga riktlinjer som det innefattar för att butiken skall vara en trygg och trevlig plats. Vid t.ex. en stöld polisanmäles personen, en faktura skickas för de varor som stulits och personen blockeras från att besöka våra obemannade butiker.

I den obemannade butiken finns flertalet kameror placerade som täcker var butiksyta och som kontrolleras noggrant av en extern part i realtid. Det externa övervakningsteamet som vi anlitat får även tillgång till samtliga kvitton där det jämförs med antalet produkter som syns vid betalningstillfället. Detta för att förhindra en vanligt förekommande stöldmetod vid självskanning, att betala för en del av varorna men inte samtliga. Tack vara denna säkerhetsstruktur, kan vi stolt meddela att stölderna idag näst intill är obefintliga.

Övriga tjänster som erbjuds på Never Closed2024-03-03T14:43:22+00:00

Vid Never Closed finns det postboxar från Postnord där du kan hämta och lämna dina paket.

Vill du starta en obemannad butik?

Vill du starta en obemannad butik så kan du gör det genom att ingå ett franchisesamarbete med Never Closed. Vi har olika modeller för en franchiselösning, den ena är en så kallad hybridlösning medans den andra är en komplett obemannad butikslösning.

För att förenkla för dig som intressent är vi helt flexibla och anpassar oss helt utefter din specifika situation. Omvandla en befintlig butik eller starta en helt från grunden. Inför uppstart är vi behjälpliga med en kalkyl utefter förutsättningarna som butiken/lokalen har, vi identifierar tillsammans en/två målgrupper samt gör en noggrann konkurrensanalys. När väl allt detta är på plats, avancerar vi vidare i processen genom att bestämma ett passande sortiment för den obemannade butiken och slutligen en kostnadseffektiv marknadsföringsplan med fokus på det geografiska läget.

Vid ett franchisetagande av obemannade butiker hos Never Closed ser vi till att du genom våra framförhandlade avtal får förmånliga priser hos flertalet leverantörer som tillsammans fyller en helhetslösning för din obemannade butik. Självklart får du en utbildning när det kommer till våra interna system samt löpande assistans. Genom ett väldigt förmånligt erbjudande till franchisetagaren har Never Closed blivit ett väldigt attraktivt val för detta syfte i den obemannade livsmedelsbranschen, vi satsar långsiktigt och tillsammans med franchisetagaren. Hör gärna av dig vid intresse för vidare information

Never Closed Varuautomater

Never Closed har förutom obemannade butiker även utvecklat ytterligare ett affärsområde, varuautomater. Detta affärsområde har för Never Closed likt de obemannade butikerna växt explosionsartat och vi har för närvarande över 80 varuautomater placerade runt om i landet. Många av kunderna är större kedjor med flertalet kontor runt om i landet och vi har lyckats etablera ett fantastiskt samarbete som vi är extremt stolta över.Läs mer om varuautomaterna.

FRÅGOR OCH SVAR
AVSEENDE BUTIKEN

Hur kommer jag in i butiken?2024-02-22T18:41:24+00:00

Du skannar QR-koden för att starta och sedan identifiera dig med BankIDNär identifieringen är slutförd, öppnas dörren och du kan kliva in i butiken. Väl inne i butiken skannar du varorna med antingen din telefon alternativt via självskanningskassan. Du betalar med Swish, kort, Apple/Samsung/Google-pay.

Vad gör jag om jag inte har tillgång till BankID?2024-02-22T18:41:18+00:00

Utöver BankID har vi även stöd för danskt-, norskt- och finskt motsvarande BankID. Saknar du även detta, kan du logga in med hjälp av en SMS-kod. Ytterligare information ang. hur du går tillväga finner du på entrédörren butiken alternativt genom att kontakta oss.

Är butiken övervakad?2024-02-22T18:41:11+00:00

Vi har kameror i butiken som täcker var yta och övervakas ständigt av vårt externa övervakningsteam. Vi vill garantera en säker upplevelse både för kunden och för butiksägaren.

Kan man handla med kontanter?2024-02-22T18:41:05+00:00

Never Closed är en obemannad butik och hanterar därav inte kontanter. Du är varmt välkommen att betala för dina varor med kort, Swish och Apple/Samsung/Google-pay.

Finns det tobak i butiken?2024-02-22T18:40:59+00:00

Nej, Never Closed arbetar inte med försäljning av tobaksvaror. Detta pga. lagar som för närvarande inte tillåter obemannad butiker att bedriva en sådan typ av försäljning.

Hur behandlar ni personuppgifter?2024-02-22T18:40:52+00:00

Vi använder en avancerad krypteringsteknik i syfte om att skydda personuppgifter och följer dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta oss

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte på att kontakta oss via formuläret alternativt via telefon – vi är snälla!

Har du frågor? Tveka inte på att kontakta oss via formuläret alternativt via telefon – vi är snälla!

Namn

Epost*

Hur kan vi hjälpa dig?

Till toppen