Hyra varuautomat – Gör det själv-paketet

Har du identifierat en plats där det finns en möjlighet för dig att tjäna dig en extra slant? Kanske bedriver du redan en verksamhet och är ute efter att öka din merförsäljning? Att leasa eller hyra en varuautomat är en väldigt gynnsam affärsmodell i det avseende att riskerna är minimala. Eftersom det inte krävs bemanning och att de löpande kostnaderna är väldigt låga – är kalkylen väldigt enkel att få ihop.

Ett Gör det själv-paket innebär att vi levererar tekniken och produkten. Vi ger dig en genomgång i hur du allra bäst sköter om automaten, hjälper dig med design och ser naturligtvis till att du får använda dig av våra framförhandlade livsmedelspriser. Vill ni hellre köpa en varuautomat? Läs mer om att köpa en varuautomat.

Hyra varuautomat för utplacering

För endast 1008 kr/mån kan du hyra en varuautomat, i kostnaden ingår ett affärssystem där du b.la. kan följa försäljning och Bank-ID identifieringar. Att hitta en attraktiv plats för din hyrda varuautomat är det första steget, det som krävs för att faktiskt kunna genomföra det hela är ett godkännande från företaget. När väl avtalet är påskrivet påbörjar du processen om att skapa ett passande sortiment och prissättning för målgruppen – detta är vi behjälpliga med vid önskemål. Från dess att automaten är beställd tar det ca. 3 veckor innan den är på önskad plats.

Inte intresserad av att göra det själv? Läs mer om varuautomater för företag.

Vad krävs av mig som sköter en varuautomat?

Det krävs inte mycket från dig som lyckats få in varumaskinen på den plats som du tänkt. Du följer lagersaldot i affärssystemet och vid behov gör du beställningar som du sedan tar emot samt fyller på med i varuautomaten som du hyr. En uppskattning är att driften till en start tar ca. 2,5 timmar/vecka och att när du väl är varm i kläderna kan det ta så lite som 1 timma/vecka.

Hur mycket pengar kan man tjäna på en varuautomat?

Den eventuella vinsten baseras på platsen för den hyrda automaten. För att man skall gå med förlust skall det mycket till, i det värsta scenariot förlorar man 1008 kr/mån. Risken är alltså väldigt liten för höga negativa ekonomiska konsekvenser. Vi har i hjälpande syften tagit fram tre exempel på sannolika försäljningsscenarion för varumaskinen, se kalkylerna nedan.

AVKASTNING & ROI

Return on investment när ni använder gör det själv-paketet. I genomsnitt ligger produktpåslaget på 80%. En varuautomat som är utställd på en bra plats genererar i genomsnitt mellan 10 000 SEK - 30 000 SEK.
EXEMPEL 1

3 437,00 SEK

 • FSG per månad⠀⠀⠀⠀10 000,00 SEK

 • Automat & system⠀⠀-1 008,00 SEK

 • Varuinköp⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-5 111,00 SEK

 • Vinst per månad⠀⠀⠀⠀3 437,00 SEK

EXEMPEL 2

7 881,00 SEK

 • FSG per månad⠀⠀⠀⠀20 000,00 SEK

 • Automat & system⠀⠀-1 008,00 SEK

 • Varuinköp⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-11 111,00 SEK

 • Vinst per månad⠀⠀⠀⠀7 881,00 SEK

EXEMPEL 3

12 326,00 SEK

 • FSG per månad⠀⠀⠀⠀30 000,00 SEK

 • Automat & system⠀⠀-1 008,00 SEK

 • Varuinköp⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-16 666,00 SEK

 • Vinst per månad⠀⠀⠀12 326,00 SEK

Som en del av Never Closed får ni ta del av mängdrabatter hos våra leverantörer. Ni har även en dedikerad account manager som svarar på alla era frågor.

Gör det själv - prislista

Affärssystem
599,00 SEK / månad
Hyra kyl
409,00 SEK / månad
Bankid
21 ÖRE / användning

Lovord från våra kunder

"Never Closed varumaskin har stått i våran padelhall i 2 månader nu och vi är supernöjda med den. Giovanni svarar alltid snabbt när vi har frågor och systemet är väldigt lätt att hantera."
"Vi har 3 skift i fabriken som jobbar 24H om dygnet 6 dagar i veckan. Never Closed är ett fantastiskt komplement till cafeterian som endast är öppen under dagtid!"
"Vi fick vår automat för ungefär 2 veckor sedan och är supernöjda med den. Att medarbetarna får vara med och påverka utbudet är verkligen ett plus."

vanliga frågor och svar

VILKA BETALNINGSMETODER FINNS DET?

Vid ett köp i automaten betalar du med antingen kort eller Swish.

HUR SNABBT KAN NI LEVERERA EN VARUAUTOMAT?

Leveranstiden är ca. 2-3 veckor från beställningsdagen.

KAN MAN använda KONTANTER i automaten?

Nej, Never Closed hanterar inga kontanter.

Finns DEN i olika storlekar?

Ja, varuautomaterna finns i flera olika storlekar och varianter. Kontakta oss för mer information.

Hur ofta kommer det leveranser?

Vi rekommenderar att varor levereras vid minst ett tillfälle/vecka.

BEHÖVER MAN LADDA NER NÅGON APP FÖR ATT ANVÄNDA VARUmaskinen?

Du behöver inte ladda ner en applikation för att handla hos Never Closed. Det räcker med att du skannar QR-koden placerad på varuautomaten för att få tillgång till utbudet.

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så ringer vi upp er så fort vi kan!
Namn E-post Telefon Stad
Intresserad av
Servicepaketet
Gör det själv paketet
Meddelande Skicka in