Franchise2024-02-21T12:43:50+00:00

STARTA EN
OBEMANNAD BUTIK

Har du identifierat en perfekt plats för en butik? Det finns flera fördelar för entreprenören vid val av en modern och obemannad butikslösning, framför allt ur en tids- och kostnadseffektiv synvinkel. Vi kan stoltsera med en fantastisk teknisk lösning kopplat till BankID samt marknadens bästa övervakningsstruktur som innebär minimala/obefintliga stölder.

FÖRDELAR MED FRANCHISE?
VI HJÄLPER DIG MED ALLT

Det finns stora fördelar med att ingå ett franchisesamarbete med Never Closed. En beprövad teknisk lösning samt en robust affärsmodell medför att du kan få all den hjälp du behöver i syfte om att enkelt kunna starta upp din obemannade butik.

Vi har förmånliga avtal med många olika leverantörer som tillsammans fyller en helhetslösning för din obemannade butik. Med marknadens lägsta procentsats, tjänar du igen kostnaden oftast omgående i jämförelse med om du startat upp på eget bevåg alternativt valt en konkurrerande aktör. Behöver du hjälp med finansiering? Oroa dig inte, vi har en samarbetande bank! Vi hjälper dig med allt till marknadens lägsta procentsats, inför din uppstart och löpande framåt. Genom ett väldigt förmånligt erbjudande till franchisetagaren har Never Closed blivit ett väldigt attraktivt val för detta syfte i den obemannade butik livsmedelsbranschen, vi satsar långsiktigt och tillsammans med franchisetagaren.

Perfekt passiv inkomst2024-02-22T18:28:48+00:00

Vid ett franchiseupplägg kräver butiken så pass lite tid från dig, (ca. 9-12h/vecka) att du utan problem kan arbeta med annat vid sidan om – vilket gör detta till en perfekt passiv inkomst. Väljer du att starta ytterligare butiker kan du snabbt göra detta till ditt huvudsakliga arbete. Vi har en hållbar arbetsstruktur, förmånliga avtal med leverantörer och ett färdigt koncept som innebär att du snabbt kan starta upp din alldeles egna obemannade butik. Se till att butiken ser bra ut, charma kunderna och fyll på med varor – vi hjälper dig med resten.

Vi arbetar långsiktigt och är måna om att samtliga butiker med vårt varumärke skall vara lönsamma. Naturligtvis är vi helt transparanta med de inköpspriser som vi har hos diverse leverantörer och arbetar aldrig med påslag mot franchisetagaren. Allt detta erbjuder vi till marknadens lägsta procentsats, en nöjd franchisetagare är det bästa vi vet.

Vilken obemannad butikslösning passar dig?2024-02-22T18:28:10+00:00

Vi erbjuder lösningar för diverse butiksupplägg vid ett franchisetagande. Den ena är en så kallad hybridlösning, där butiken är bemannad under specifika timmar och obemannad under andra. Den allra vanligaste förfrågan som vi får angår en komplett obemannad butikslösning. För att förenkla för dig som intressent är vi helt flexibla och anpassar oss helt utefter din specifika situation. Om du vill omvandla en helt tom lokal från grunden, sätta ut en container eller göra om din redan befintliga butik till en hybrid, är helt upp till dig.

Hör av dig till oss för mer information gällande prissättning för din särskilda situation.

Vad krävs för att den obemannade butiken skall gå med vinst och fungera långsiktigt?2024-02-22T18:28:03+00:00

Vem som helst kan starta upp en butik, det viktiga är inte att utan hur.
Inför uppstart är vi behjälpliga med en kalkyl utefter förutsättningarna som butiken/containern/lokalen har, vi identifierar tillsammans en/två målgrupper samt gör en noggrann konkurrensanalys. När väl allt detta är på plats och vi upplever att det finns goda möjligheter för en lönsam verksamhet, går vi vidare med att bygga butiken. I samband med att butiken byggs avancerar vi vidare i den administrativa processen genom att med hjälp av konkurrensanalysen bestämma ett passande sortiment för den obemannade butiken. Slutligen utformar vi tillsammans en kostnadseffektiv marknadsföringsplan med fokus på det geografiska läget för att direkt kunna få avkastning på investeringen som är gjord. Naturligtvis får du en utbildning i våra interna system samt löpande assistans framåt.

VAD KOSTAR DET ATT STARTA EN OBEMANNAD BUTIK?2024-02-22T18:27:55+00:00

Tillgänglighet är en viktig faktor för konsumenten, problematiken för många av dagens butiksägare är de höga personalkostnader som det innebär vid generösa öppettider. Vi erbjuder en lösning som både är fördelaktig för kunden och för företagaren.

Att starta upp obemannade butiker innebär en startkostnad.2024-02-22T18:27:49+00:00

Vi har inget påslag när vi arbetar med våra franchisetagaredet förmånliga pris som vi framförhandlat med leverantören erbjuds även till franchisetagaren. Det är vanligt förekommande att aktörer i branschen arbetar med att direkt från start göra en vinst på franchisetagaren genom just påslag vid försäljning av material som behövs initialt vid en uppstart. Många blir därav förvånade över den låga startkostnad som det faktiskt handlar om. Vi hjälper dig gärna med att få fram en så exakt siffra som möjligt.

Löpande kostnader för en obemannad butik2024-02-22T18:27:41+00:00

Utöver hyran är det endast en BankID kostnad (0,21 öre/inloggning) och affärssystemet som utgör en löpande kostnad. Affärssystemet är egenutvecklat och vi kan därav erbjuda det till ett extremt lågt pris (runt ca. 1200 kr). Det krävs med andra ord inte alls mycket för att butiken skall gå runt.

Fler FRÅGOR OCH SVAR
AVSEENDE FRANCHISE

Varför franchise?2024-02-22T18:40:47+00:00

Genom att ingå ett franchisesamarbete får du ett nyckelfärdigt konceptframförhandla rabatter med leverantörer och samordnade kampanjer. Utöver väldigt goda förutsättningar får du god support vid uppstartochlöpande framåtLäs mer om franchise.

Varför obemannad butik?2024-02-22T18:40:40+00:00

En obemannad butik är ett kostnadseffektivt alternativ när det kommer till att bedriva butik. Utöver låga kostnader erbjuder konceptet dessutom väldigt mycket fördelar, den största – obegränsade öppettider under året alla dagar.

Behöver jag uppfylla något krav?2024-02-22T18:40:35+00:00

Vi har inte fördefinierade krav på franchisetagaren, det viktigaste är att du är en driven och ansvarsfull person. Vi finns till för att assistera dig genom hela processen.

Hur mycket vinst kan jag göra?2024-02-22T18:26:30+00:00

Hur mycket vinst en butik kan generera beror på flertalet faktorer. Inför var uppstart upprättas en etableringsanalys samt en kalkyl baserat på den utvalda geografiska platsen. Ambitionen är att var butik skall vara en vinstdrivande butik, det lyckas vi med genom att noggrant analysera förutsättningarna och därefter utforma en passande strategi.

Vad kostar det att starta en butik?2024-02-22T18:40:23+00:00

Startkostnaden varierar beroende på b.la. storlek, vald butikslösning (container/befintlig lokal) och en rad andra faktorer. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret nedan, vi hjälper dig med att ta fram en så exakt siffra som möjligt utefter dina förutsättningar.

Betalar jag någon inträdesavgift?2024-02-22T18:40:18+00:00

Du betalar ingen inträdesavgift, vi tar ingen som helst avgift utöver marknadens lägsta omsättningsbaserad franchiseavgift. Vi arbetar för ett långsiktigt samarbete tillsammans med franchisetagaren.

FRÅGOR OCH SVAR OM OBEMANNAD HANDEL

Bli franchisetagare

Fyll i formuläret nedan med kontaktuppgifter, information om dig samt vilken stad du vill starta butik i. Vi ser fram emot att få tala med dig!

 

Namn

Epost*

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett möte med oss

Till toppen