VI KAN ALLT OM VARUAUTOMATER

Har du gått i tankarna om att det vore trevligt med en liten butik på arbetsplatsen? Never Closed har hundratals varuautomater utplacerade på diverse fantastiska samarbetande företag runt om i landet. Vi tror att det är genom god service, skräddarsydda upplägg samt en modern variant av varumaskin som det hela grundas i.

Vid ett samarbete blir ni som företag alltid tilldelad en dedikerad kontaktperson som är behjälplig med utformandet av det ultimata livsmedelssortimentet - vilket bestäms utefter målgruppen som skall omfattas av varuautomaten. Vår trevliga personal fyller vid behov (oftast veckovis) på varumaskinen och ser till att det alltid finns tillräckligt med produkter för att samtliga skall få ta del av sina favoritprodukter. Läs mer om våra paketerbjudanden.

En varuautomat perfekt för företaget - på kontoret, fabriken eller sportanläggningen

Går ni i tankarna om öka den låga livsmedels tillgängligheten? Never Closeds moderna varuautomater är det perfekta livsmedelskomplementet på arbetsplatsen! En varuautomat innebär en stor lyx för personer som omfattas av den och bidrar till en ökad produktivitet tack vare möjligheten till ett snabbt energitillskott utan vidare ansträngning. Varuautomaten innehåller ett flertal varor som anpassas utefter era önskemål, det erbjudes allt från dryck, proteinbars, maträtter och frukt alternativt annat som ni kan tänkas vilja ha i varumaskinen. Är du intresserad av att veta mer? Hör gärna av dig till oss.

Kommer varuautomaten som kyl eller frys?

Automaten kommer i två olika varianter, både som kyl och som frys. Det går alldeles utmärkt att välja ett av dessa alternativ, det allra vanligaste är dock att man sammanslår dessa båda varianter till en och samma enhet för att sedan placera på önskad plats. Tack vare dessa lösningar kan vi erbjuda ett brett utbud från dryck, bars och frysta matlådor. Ett tidseffektivt sätt för personer som inte hinner förbereda matlådor var dag eller som önskar ett litet energitillskott i syfte om ökad prestation.

Låses varuautomaten upp via Bank-ID identifiering?

Du behöver inte ladda ner en applikation, för att få tillgång till produkterna behöver en QR-kod skannas, denna skannar du med din vanliga kameraapplikation på telefonen. Du får sedan upp en länk som du trycker på, du blir då hänvisad till vår hemsida för att identifiera dig via Bank-ID. När väl du slagit in den korrekta koden – låses dörrarna upp och du kan ta del av det fantastiska sortiment som erbjuds. När du valt ut vilka varor som du vill konsumera, skannar du dessa med telefonen och betalar sedan via antingen Swish, kort eller Apple-/Samsung-pay.

Är det möjligt att betala med Swish vid köp via varuautomaten?

Det är möjligt att genomföra betalningar via Swish, kort & Apple-/Samsung-pay. För att betala med Swish skannar du produkterna med telefonen via hemsidan som du blir hänvisad till i samband med din Bank-ID identifiering.

Livsmedelsutbud på arbetsplatsen

Sortimentet anpassas utefter den befintliga målgruppen och självfallet har ni som företag allt att säga till om rörande utbudet. Vi har tusentals produkter att välja mellan och kan i stort sett anpassa utbudet på detaljnivå. Naturligtvis kan utbudet uppdateras när som helst, vi är flexibla och agerar utefter era önskemål.

Snabba leveranser

Vi har utmärkta leverantörsavtal och garanterar att leveransen av varor alltid kommer under bestämd dag.

Hela Sverige

Vi har möjlighet att leverera varuautomat och varor till hela Sverige - från Malmö i syd till Kiruna i norr.

Prisvärt

Tack vare vår storlek har vi framförhandlat goda inköpspriser på allt från livsmedelsvaror till varuautomater.

En varuautomat från Never Closed fylld med varor

Intresserad av ett samarbete rörande varuautomater?

Vi arbetar utefter två upplägg vid ett samarbete, samtliga upplägg inkluderar en dedikerad kontaktperson och möjligheten att utforma utbudet i automaten. Vi kan erbjuda ett brett utbud genom att produkten erbjuds i två olika varianter, som kyl och som frys. Det allra vanligaste är att vi bygger ihop kylen och frysen till en enhet för att sedan placera ut denna på den önskade platsen. Tänk på att det är viktigt att det finns ett eluttag i nära anslutning till ytan.

Servicepaketet – vi tar hand om allt, helt utan kostnad

Fokusera på det ni gör bäst! Ni inte behöver tänka på annat än att faktiskt njuta av de produkter som varumaskinen erbjuder, utan att ni betalar en endaste krona för att vi ställer ut automaten. Vi sköter precis allting, från det administrativa till påfyllning av varor. Ett perfekt tillvägagångsätt för företaget att skapa mervärde för anställda och kunder på arbetsplatsen. Låter detta som ett intressant upplägg? Kontakta oss för information.

Gör det själv-paketet – administrera och fyll på självmant

Vi levererar tekniken och automaten som ni administrerar självmant. Ni får tillgång till våra framförhandlade inköpskanaler och ansvarar för beställningar samt påfyllnad. Naturligtvis är vi behjälpliga under upplärningsprocessen och löpande framåt vid behov. Detta upplägg är ett bra sätt för företaget att öka mervärde och samtidigt öka sin egen försäljning. Kontakta oss för ett exempel på en kalkyl.

Lovord från våra kunder

"Never Closed varumaskin har stått i våran padelhall i 2 månader nu och vi är supernöjda med den. Giovanni svarar alltid snabbt när vi har frågor och systemet är väldigt lätt att hantera."
"Vi har 3 skift i fabriken som jobbar 24H om dygnet 6 dagar i veckan. Never Closed är ett fantastiskt komplement till cafeterian som endast är öppen under dagtid!"
"Vi fick vår automat för ungefär 2 veckor sedan och är supernöjda med den. Att medarbetarna får vara med och påverka utbudet är verkligen ett plus."

vanliga frågor och svar

VILKA BETALNINGSMETODER FINNS DET?

Vid ett köp i automaten betalar du med antingen kort eller Swish.

HUR SNABBT KAN NI LEVERERA EN VARUAUTOMAT?

Leveranstiden är ca. 2-3 veckor från beställningsdagen.

KAN MAN använda KONTANTER i automaten?

Nej, Never Closed hanterar inga kontanter.

Finns DEN i olika storlekar?

Ja, varuautomaterna finns i flera olika storlekar och varianter. Kontakta oss för mer information.

Hur ofta kommer det leveranser?

Vi rekommenderar att varor levereras vid minst ett tillfälle/vecka.

BEHÖVER MAN LADDA NER NÅGON APP FÖR ATT ANVÄNDA VARUmaskinen?

Du behöver inte ladda ner en applikation för att handla hos Never Closed. Det räcker med att du skannar QR-koden placerad på varuautomaten för att få tillgång till utbudet.

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så ringer vi upp er så fort vi kan!
Namn E-post Telefon Stad
Intresserad av
Servicepaketet
Gör det själv paketet
Meddelande Skicka in