Varuautomat i Båstad

Har du gått i tankarna om att det vore trevligt med en liten butik på arbetsplatsen i Båstad? Never Closed har flertalet varuautomater i Båstad på diverse fantastiska samarbetande företag, allt från stora till små. Eftersom vi även bedriver obemannad butik i Båstad har vi fokuserat lite extra på denna fantastiska stad. Detta innebär att vår personal på en daglig basis åker runt och fyller på med varor hos våra samarbetande företag.

Det vi alltid erbjuder vid ett partnerskap är en rådgivare som ständigt är till hjälp vid eventuella frågor och annat ni som företag kan tänkas undra över. Rådgivaren är med och hjälper till vid val av ett sortiment som skall uppskattas av personerna som kan tänkas komma konsumera varor. Varuautomaterna i Båstad fylls vid behov på av personal tillhörandes oss utefter behov vid val av ett servicepaket, det är viktigt anser vi att det ständigt finns tillräckligt med varor i automaten.

Varuautomat i Båstad – Mervärde för företaget

Fattas det en vän på arbetsplatsen, en vän som kan vara behjälplig när du glömt matlådan eller kanske när du är i behov av ett litet energitillskott? Never Closeds moderna varuautomater är i Båstad för många en väldigt god vän! Ett mervärde som höjer moralen och ökar produktiviteten pga. obegränsad tillgång. Vi har hjälpt flera företag med varuautomater i Båstad och naturligtvis får ni som omfattas av produkten vara med i utformandet av sortimentet. Det erbjuds allt från lunchlådor, energidryck och proteinbars alternativt annat som ni kan tänkas önska – vi erbjuder tusentals olika varor. Vill ni veta mer om våra upplägg?

INTE BARA EN LEVERANTÖR AV VARUAUTOMATER I Båstad

Never Closed är verksamma med automater i hela landet och inte bara i Båstad. Vi är en aktör som utöver att placera ut varuautomater på arbetsplatsen även bedriver obemannade butiker. Vi arbetar ständigt i nära dialog med våra kunder i syfte om att löpande utveckla verksamheten.

Ett område som vi växt kraftigt på den senaste tiden är våra förmånliga franchiseupplägg. Never Closed erbjuder upplägget för varuautomater och obemannade butiker i Båstad samt i resterande delar av landet.

FRÅGOR OCH SVAR AVSEENDE VARUAUTOMATER

Vilka betalningsmetoder finns det?2024-02-22T18:40:13+00:00

Vid ett köp via varuautomaten betalar du med antingen kort eller Swish.

Hur snabbt kan ni leverera en varuautomat?2024-02-22T18:40:07+00:00

Leveranstid på en varuautomat är ca. 2-3 veckor från beställningsdagen.

Kan man använda kontanter i varuautomaten?2024-02-22T18:40:01+00:00

Nej, Never Closed hanterar inga kontanter.

Finns varuautomaten i olika storlekar?2024-02-22T18:39:39+00:00

Ja, varuautomaten finns i flera olika storlekar och varianterKontakta oss för mer information.

Hur ofta kommer det leveranser till varuautomaten?2024-02-22T18:39:32+00:00

Vi rekommenderar att varor levereras vid minst ett tillfälle/vecka.

Behöver man ladda ner någon app för att använda varuautomaten?2024-02-22T18:39:24+00:00

Du behöver inte ladda ner en applikation för att handla hos Never Closed. Det räcker med att du skannar QR-koden placerad på varuautomaten för att få tillgång till utbudet.

Läs mer om våra upplägg för varuautomater i olika städer:

“Never Closed varumaskin har stått i våran padelhall i 2 månader nu och vi är supernöjda med den. Giovanni svarar alltid snabbt när vi har frågor och systemet är väldigt lätt att hantera.”

“Vi har 3 skift i fabriken som jobbar 24H om dygnet 6 dagar i veckan. Never Closed är ett fantastiskt komplement till cafeterian som endast är öppen under dagtid!”

“Vi fick vår automat för ungefär 2 veckor sedan och är supernöjda med den. Att medarbetarna får vara med och påverka utbudet är verkligen ett plus.”

Kontakta oss

Har du några frågor så får du väldigt gärna kontakta oss via formuläret.

Boka ett möte med oss

Till toppen