Hybridbutik2024-02-21T13:27:18+00:00

STARTA EN HYBRIDBUTIK

Vill starta en från grunden eller kanske omvandla din redan befintliga till en hybridbutik? Oavsett vad så är vi behjälpliga med precis det du behöver i syfte om att starta upp din drömverksamhet på det allra mest priseffektiva sättet. Att driva en butik enligt denna variant är väldigt konkurrenskraftigt då det är möjligt att sälja alla olika typer av produkter såsom till exempel tobak, spel och folköl under tider då det är bemannat men även bedriva försäljning av övriga produkter som till exempel chips och godis under tider då det inte är bemannat.

OMVANDLA DIN BEFINTLIGA BUTIK TILL EN HYBRIDBUTIK – FÅ AVKASTNING DIREKT

Detta är ett genialiskt drag från en butiksägare och en investering som vi garanterar kommer att betala av sig snabbt. Att utöka sina öppettider kommer innebära att försäljningen ökar avsevärt, speciellt under helger där personer generellt är vakna senare på dygnet än vardagar. Med andra ord kan du se all försäljning som sker utanför nuvarande öppettider som en bonus. Investeringen som landar på ca. 45 000 kr har du möjlighet att betala av omgående alternativt betala av via ett leasingupplägg som ingås med en av våra tre samarbetande banker.

VAD ÄR FÖRDELARNA MED EN HYBRIDBUTIK?2024-02-22T18:27:23+00:00

Tekniken tillåter en utökad service, en service som gynnar dig som företagare men även kunden. Vid val av en denna variant behöver du inte eliminera vissa element utan du kan till exempel i vanlig ordning bedriva försäljning av tobak under tider då butiken är bemannad. Att addera till ytterligare element i form av att bedriva försäljning under tider då konkurrenter normalt sätt har stängt för dagen möjliggör att du kan agera i stort sett ensam på marknaden under vissa tider. Butiken får fler besökare, omsättningen ökar och butiken genererar mer vinst.

Hur gör jag för att komma i gång med min hybridbutik?2024-02-22T18:24:12+00:00

Det är busenkelt! Vi hjälper dig från start med att ta fram precis det du behöver i syfte om att du skall kunna komma i gång så snabbt och priseffektivt som möjligt. Processen är inte alls avancerad och en omvandling kan vara redo så snabbt som efter 2 veckor. Därefter utbildar vi dig i vårt interna affärssystem och finns dessutom tillgängliga löpande framåt som stöd vid frågor / dylikt. Du får även tillgång till andra fördelar när du ingår samarbete med Never Closed, till exempel möjlighet till att använda våra inköpskanaler samt att använda vårt externa säkerhetsteam och mycket mer.

Fler FRÅGOR OCH SVAR
AVSEENDE FRANCHISE

Varför franchise?2024-02-22T18:40:47+00:00

Genom att ingå ett franchisesamarbete får du ett nyckelfärdigt konceptframförhandla rabatter med leverantörer och samordnade kampanjer. Utöver väldigt goda förutsättningar får du god support vid uppstartochlöpande framåtLäs mer om franchise.

Varför obemannad butik?2024-02-22T18:40:40+00:00

En obemannad butik är ett kostnadseffektivt alternativ när det kommer till att bedriva butik. Utöver låga kostnader erbjuder konceptet dessutom väldigt mycket fördelar, den största – obegränsade öppettider under året alla dagar.

Behöver jag uppfylla något krav?2024-02-22T18:40:35+00:00

Vi har inte fördefinierade krav på franchisetagaren, det viktigaste är att du är en driven och ansvarsfull person. Vi finns till för att assistera dig genom hela processen.

Hur mycket vinst kan jag göra?2024-02-22T18:26:30+00:00

Hur mycket vinst en butik kan generera beror på flertalet faktorer. Inför var uppstart upprättas en etableringsanalys samt en kalkyl baserat på den utvalda geografiska platsen. Ambitionen är att var butik skall vara en vinstdrivande butik, det lyckas vi med genom att noggrant analysera förutsättningarna och därefter utforma en passande strategi.

Vad kostar det att starta en butik?2024-02-22T18:40:23+00:00

Startkostnaden varierar beroende på b.la. storlek, vald butikslösning (container/befintlig lokal) och en rad andra faktorer. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret nedan, vi hjälper dig med att ta fram en så exakt siffra som möjligt utefter dina förutsättningar.

Betalar jag någon inträdesavgift?2024-02-22T18:40:18+00:00

Du betalar ingen inträdesavgift, vi tar ingen som helst avgift utöver marknadens lägsta omsättningsbaserad franchiseavgift. Vi arbetar för ett långsiktigt samarbete tillsammans med franchisetagaren.

FRÅGOR OCH SVAR OM OBEMANNAD HANDEL

Bli franchisetagare

Fyll i formuläret nedan med kontaktuppgifter, information om dig samt vilken stad du vill starta butik i. Vi ser fram emot att få tala med dig!

Namn

Epost*

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett möte med oss

Till toppen