Vi kan allt om varuautomater2024-05-10T19:38:45+00:00

VI KAN ALLT OM VARUAUTOMATER

Har du gått i tankarna om att det vore trevligt med en liten butik på arbetsplatsen? Never Closed har hundratals varuautomater utplacerade på diverse fantastiska samarbetande företag runt om i landet. Vi tror att det är genom god service, skräddarsydda upplägg samt en modern variant av varumaskin som det hela grundas i.

Vid ett samarbete blir ni som företag alltid tilldelad en dedikerad kontaktperson som är behjälplig med utformandet av det ultimata livsmedelssortimentet – vilket bestäms utefter målgruppen som skall omfattas av varuautomaten. Vår trevliga personal fyller vid behov (oftast veckovis) på varumaskinen och ser till att det alltid finns tillräckligt med produkter för att samtliga skall få ta del av sina favoritprodukter. Läs mer om våra paketerbjudanden eller boka ett möte med oss om varuautomater.

EN VARUAUTOMAT PERFEKT FÖR FÖRETAGET – PÅ KONTORET, FABRIKEN ELLER SPORTANLÄGGNINGEN

Går ni i tankarna om öka den låga livsmedels tillgängligheten? Never Closeds moderna varuautomater är det perfekta livsmedelskomplementet på arbetsplatsen! En varuautomat innebär en stor lyx för personer som omfattas av den och bidrar till en ökad produktivitet tack vare möjligheten till ett snabbt energitillskott utan vidare ansträngning. Varuautomaten innehåller ett flertal varor som anpassas utefter era önskemål, det erbjudes allt från dryck, proteinbars, maträtter och frukt alternativt annat som ni kan tänkas vilja ha i varumaskinen. Är du intresserad av att veta mer? Hör gärna av dig till oss.

Kommer varuautomaten som kyl eller frys?2024-02-22T18:39:16+00:00

Automaten kommer i två olika varianter, både som kyl och som frys. Det går alldeles utmärkt att välja ett av dessa alternativ, det allra vanligaste är dock att man sammanslår dessa båda varianter till en och samma enhet för att sedan placera på önskad plats. Tack vare dessa lösningar kan vi erbjuda ett brett utbud från dryck, bars och frysta matlådor. Ett tidseffektivt sätt för personer som inte hinner förbereda matlådor var dag eller som önskar ett litet energitillskott i syfte om ökad prestation.

Låses varuautomaten upp via Bank-ID identifiering?2024-02-22T18:39:09+00:00

Du behöver inte ladda ner en applikation, för att få tillgång till produkterna behöver en QR-kod skannas, denna skannar du med din vanliga kameraapplikation på telefonen. Du får sedan upp en länk som du trycker på, du blir då hänvisad till vår hemsida för att identifiera dig via Bank-ID. När väl du slagit in den korrekta koden – låses dörrarna upp och du kan ta del av det fantastiska sortiment som erbjuds. När du valt ut vilka varor som du vill konsumera, skannar du dessa med telefonen och betalar sedan via antingen Swish, kort eller Apple-/Samsung-pay.

Är det möjligt att betala med Swish vid köp via varuautomaten?2024-02-22T18:39:04+00:00

Det är möjligt att genomföra betalningar via Swish, kort & Apple-/Samsung-pay. För att betala med Swish skannar du produkterna med telefonen via hemsidan som du blir hänvisad till i samband med din Bank-ID identifiering.

Livsmedelsutbud på arbetsplatsen2024-02-22T18:38:59+00:00

Sortimentet anpassas utefter den befintliga målgruppen och självfallet har ni som företag allt att säga till om rörande utbudet. Vi har tusentals produkter att välja mellan och kan i stort sett anpassa utbudet på detaljnivå. Naturligtvis kan utbudet uppdateras när som helst, vi är flexibla och agerar utefter era önskemål.

INTRESSERAD AV ETT SAMARBETE RÖRANDE VARUAUTOMATER?

Vi arbetar utefter två upplägg vid ett samarbete, samtliga upplägg inkluderar en dedikerad kontaktperson och möjligheten att utforma utbudet i automaten. Vi kan erbjuda ett brett utbud genom att produkten erbjuds i två olika varianter, som kyl och som frys. Det allra vanligaste är att vi bygger ihop kylen och frysen till en enhet för att sedan placera ut denna på den önskade platsen. Tänk på att det är viktigt att det finns ett eluttag i nära anslutning till ytan.

Gör det själv-paketet – administrera och fyll på självmant

Vi levererar tekniken och varuautomaten. Ni fyller självmant på automaten samt administrerar det bakomliggande systemet. Som en del av Never Closed får ni ta del av mängdrabatter hos våra leverantörer och naturligtvis är vi väldigt behjälpliga under upplärningsprocessen. Ett bra sätt för er att öka mervärde och samtidigt tjäna en extra summa. Läs mer om gör det själv paketet.

Servicepaketet – vi tar hand om allt, helt utan kostnad

Alternativet för er som vill göra så lite som möjligt. Ni betalar ingenting, vi ställer ut en fylld automat hos er och fyller på den veckovis. Ni skapar mervärde till era anställda/kunder. Självfallet får ni vara med och påverka utbudet i automaten. Läs mer om servicepaketet.

Vill du köpa varuautomat?

Har du hittat ett perfekt läge och funderat över att köpa en varuautomat? Har du kanske redan en befintlig verksamhet som du tror hade gynnats av en automat? Att köpa en varuautomat är en relativt riskfri affär med extremt låga startkostnader och med en potentiella god uppsida. Konceptet möjliggör försäljning utan att personal närvarar och tack vare det, väldigt enkelt att göra vinst.

Boka ett möte med oss

Fördelar med våra Varuautomater

Snabba leveranser

Vi har utmärkta leverantörsavtal och garanterar att leveransen av varor alltid kommer under bestämd dag.

Hela Sverige

Vi har möjlighet att leverera varuautomat och varor till hela Sverige – från Malmö i syd till Kiruna i norr.

Prisvärt

Tack vare vår storlek har vi framförhandlat goda inköpspriser på allt från livsmedelsvaror till varuautomater.

Fördelar med våra Varuautomater

Snabba leveranser

Vi har utmärkta leverantörsavtal och garanterar att leveransen av varor alltid kommer under bestämd dag.

Hela Sverige

Vi har möjlighet att leverera varuautomat och varor till hela Sverige – från Malmö i syd till Kiruna i norr.

Prisvärt

Tack vare vår storlek har vi framförhandlat goda inköpspriser på allt från livsmedelsvaror till varuautomater.

FRÅGOR OCH SVAR
AVSEENDE VARUAUTOMATER

Vilka betalningsmetoder finns det?2024-02-22T18:40:13+00:00

Vid ett köp via varuautomaten betalar du med antingen kort eller Swish.

Hur snabbt kan ni leverera en varuautomat?2024-02-22T18:40:07+00:00

Leveranstid på en varuautomat är ca. 2-3 veckor från beställningsdagen.

Kan man använda kontanter i varuautomaten?2024-02-22T18:40:01+00:00

Nej, Never Closed hanterar inga kontanter.

Finns varuautomaten i olika storlekar?2024-02-22T18:39:39+00:00

Ja, varuautomaten finns i flera olika storlekar och varianterKontakta oss för mer information.

Hur ofta kommer det leveranser till varuautomaten?2024-02-22T18:39:32+00:00

Vi rekommenderar att varor levereras vid minst ett tillfälle/vecka.

Behöver man ladda ner någon app för att använda varuautomaten?2024-02-22T18:39:24+00:00

Du behöver inte ladda ner en applikation för att handla hos Never Closed. Det räcker med att du skannar QR-koden placerad på varuautomaten för att få tillgång till utbudet.

Läs mer om våra upplägg för varuautomater i olika städer:

“Never Closed varumaskin har stått i våran padelhall i 2 månader nu och vi är supernöjda med den. Giovanni svarar alltid snabbt när vi har frågor och systemet är väldigt lätt att hantera.”

“Vi har 3 skift i fabriken som jobbar 24H om dygnet 6 dagar i veckan. Never Closed är ett fantastiskt komplement till cafeterian som endast är öppen under dagtid!”

“Vi fick vår automat för ungefär 2 veckor sedan och är supernöjda med den. Att medarbetarna får vara med och påverka utbudet är verkligen ett plus.”

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret nedan
så ringer vi upp er så fort vi kan!

Till toppen