Varuautomat för företag

Är ni intresserade av ökad tillgänglighet av livsmedel på jobbet? Never Closed har flera varuautomater utplacerade hos företag som valt servicepaketet på diverse platser runt om i landet. Vi tror att det är genom god service, skräddarsydda upplägg samt en modern variant av varumaskin som det hela grundas i.

Vid val av ett servicepaket låter du oss fokusera på det vi gör bäst, nämligen att serva er med fantastisk service och ett fantastiskt livsmedelsutbud. Ni behöver aldrig tänka på att kylen/frysen på kontoret skall brista i antalet varor utan vi följer noggrant lagersaldot och person tillhörandes oss fyller utefter den informationen på varuautomaten på företagets arbetsplats.

Varuautomat på jobbet - helt utan kostnad

Hos Never Closed betalar ni som företag vid val av ett servicepaket ingen avgift för varuautomaten. Ni fokuserar helt på ert arbete och låter oss att hjälpa er med att få ihop vardagen.

Är du intresserad av att själv placera ut varuautomaten? Läs mer om våra olika varumaskiner. 

Hur gör vi för att inleda ett samarbete?

Ni tar kontakt med oss gällande att ni som företag önskar en varuautomat på jobbet/arbetsplatsen. Vi går igenom de eventuella förutsättningarna och kommer fram till en passande yta för kylen/frysen på kontoret. Nästa steg är att och börjar planera för ett ultimat livsmedelssortiment som vi tar fram i samförstånd med er. Vill ni sätta igång ett samarbete? Kontakta oss.

Vad är ett bra sortiment i varuautomaten för företaget?

Eftersom vi har varumaskiner som är funktionella både som kyl och som frys anpassas utbudet efter detta. Vi rekommenderar alltid att slå ihop kylen och frysen till en enhet i syfte om att öka utbudet för personer som omfattas av varuautomaterna på företaget. Det enda som krävs för företaget är lite mer yta, i utbyte skapas större mervärde för anställda då utbudet dubbleras.

Frys och kyl på kontoret

Vi har via ett planogram tagit fram populära produkter i en varuautomat för företag.

Varuautomat på företagets arbetsplats, ett exempel på sortiment för kyl på kontoret samt för frys på kontoret.

Lovord från våra kunder

"Never Closed varumaskin har stått i våran padelhall i 2 månader nu och vi är supernöjda med den. Giovanni svarar alltid snabbt när vi har frågor och systemet är väldigt lätt att hantera."
"Vi har 3 skift i fabriken som jobbar 24H om dygnet 6 dagar i veckan. Never Closed är ett fantastiskt komplement till cafeterian som endast är öppen under dagtid!"
"Vi fick vår automat för ungefär 2 veckor sedan och är supernöjda med den. Att medarbetarna får vara med och påverka utbudet är verkligen ett plus."

vanliga frågor och svar

VILKA BETALNINGSMETODER FINNS DET?

Vid ett köp i automaten betalar du med antingen kort eller Swish.

HUR SNABBT KAN NI LEVERERA EN VARUAUTOMAT?

Leveranstiden är ca. 2-3 veckor från beställningsdagen.

KAN MAN använda KONTANTER i automaten?

Nej, Never Closed hanterar inga kontanter.

Finns DEN i olika storlekar?

Ja, varuautomaterna finns i flera olika storlekar och varianter. Kontakta oss för mer information.

Hur ofta kommer det leveranser?

Vi rekommenderar att varor levereras vid minst ett tillfälle/vecka.

BEHÖVER MAN LADDA NER NÅGON APP FÖR ATT ANVÄNDA VARUmaskinen?

Du behöver inte ladda ner en applikation för att handla hos Never Closed. Det räcker med att du skannar QR-koden placerad på varuautomaten för att få tillgång till utbudet.

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så ringer vi upp er så fort vi kan!
Namn E-post Telefon Stad
Intresserad av
Servicepaketet
Gör det själv paketet
Meddelande Skicka in