Varuautomat i Malmö

Har du gått i tankarna om att det vore trevligt med en liten butik på arbetsplatsen i Malmö? Never Closed har flertalet varuautomater i Malmö på diverse fantastiska samarbetande företag, allt från stora till små. Eftersom vi även bedriver obemannad butik i Malmö har vi fokuserat lite extra på denna fantastiska stad. Detta innebär att vår personal på en daglig basis åker runt och fyller på med varor hos våra samarbetande företag.

Det vi alltid erbjuder vid ett partnerskap är en rådgivare som ständigt är till hjälp vid eventuella frågor och annat ni som företag kan tänkas undra över. Rådgivaren är med och hjälper till vid val av ett sortiment som skall uppskattas av personerna som kan tänkas komma konsumera varor. Varuautomaterna i Malmö fylls vid behov på av personal tillhörandes oss utefter behov vid val av ett servicepaket, det är viktigt anser vi att det ständigt finns tillräckligt med varor i automaten.

Varuautomat i Malmö - mervärde för företaget

Fattas det en vän på arbetsplatsen, en vän som kan vara behjälplig när du glömt matlådan eller kanske när du är i behov av ett litet energitillskott? Never Closeds moderna varuautomater är i Malmö för många en väldigt god vän! Ett mervärde som höjer moralen och ökar produktiviteten pga. obegränsad tillgång. Vi har hjälpt flera företag med varuautomater i Malmö och naturligtvis får ni som omfattas av produkten vara med i utformandet av sortimentet. Det erbjuds allt från lunchlådor, energidryck och proteinbars alternativt annat som ni kan tänkas önska – vi erbjuder tusentals olika varor. Vill ni veta mer om våra upplägg? Mer information gällande Service- & Gör det själv-paketet.

Inte bara en leverantör av varuautomater i Malmö

Never Closed är verksamma med automater i hela landet och inte bara i Malmö. Vi är en aktör som utöver att placera ut varuautomater på arbetsplatsen även bedriver obemannade butiker. Vi arbetar ständigt i nära dialog med våra kunder i syfte om att löpande utveckla verksamheten.

Ett område som vi växt kraftigt på den senaste tiden är våra förmånliga franchiseupplägg. Never Closed erbjuder upplägget för varuautomater och obemannade butiker i Malmö samt i resterande delar av landet. Läs mer om våra franchiseupplägg.

Lovord från våra kunder

"Never Closed varumaskin har stått i våran padelhall i 2 månader nu och vi är supernöjda med den. Giovanni svarar alltid snabbt när vi har frågor och systemet är väldigt lätt att hantera."
"Vi har 3 skift i fabriken som jobbar 24H om dygnet 6 dagar i veckan. Never Closed är ett fantastiskt komplement till cafeterian som endast är öppen under dagtid!"
"Vi fick vår automat för ungefär 2 veckor sedan och är supernöjda med den. Att medarbetarna får vara med och påverka utbudet är verkligen ett plus."

vanliga frågor och svar

VILKA BETALNINGSMETODER FINNS DET?

Vid ett köp i automaten betalar du med antingen kort eller Swish.

HUR SNABBT KAN NI LEVERERA EN VARUAUTOMAT?

Leveranstiden är ca. 2-3 veckor från beställningsdagen.

KAN MAN använda KONTANTER i automaten?

Nej, Never Closed hanterar inga kontanter.

Finns DEN i olika storlekar?

Ja, varuautomaterna finns i flera olika storlekar och varianter. Kontakta oss för mer information.

Hur ofta kommer det leveranser?

Vi rekommenderar att varor levereras vid minst ett tillfälle/vecka.

BEHÖVER MAN LADDA NER NÅGON APP FÖR ATT ANVÄNDA VARUmaskinen?

Du behöver inte ladda ner en applikation för att handla hos Never Closed. Det räcker med att du skannar QR-koden placerad på varuautomaten för att få tillgång till utbudet.

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så ringer vi upp er så fort vi kan!
Namn E-post Telefon Stad
Intresserad av
Servicepaketet
Gör det själv paketet
Meddelande Skicka in